Торговая площадка
для подержанных и новых транспортных средств
Cel mai ,,șmecher” șofer cu geamurile umbrite
Cel mai ,,șmecher” șofer cu geamurile umbrite

Cel mai ,,șmecher” șofer cu geamurile umbrite

Un șofer s-a lăudat pe o rețea de socializare precum că el este unicul care își permite să aibă parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite. Însă în urma sesizării, agenții de patrulare fiind la asigurarea siguranței circulației rutiere l-au întâlnit în trafic. Astfel, conducătorul auto fiind la volanul unui automobil de model Hyundai Santa Fe, care s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, a fost documentat contravențional cu o amendă de 1200 lei și 3 puncte de penalizare.

Menționăm că, INP nu tolerează astfel de acțiuni și toți suntem egali în fața legii. Iar cei care își încearcă norocul cu mare tupeu, manifestă lipsă de respect de ceilalți participanți la trafic și nu se supun legislației se aleg cu consecințe mai mari.

Dragi cetățeni, ca acțiunile noastre să fie mai efective mizeazăm pe suportul și implicarea Dumneavoastră. În cazurile când observați automobile cu parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite, nu fiți indiferenți sesizați poliția. Pentru că, geamurile umbrite diminuează câmpul vizual al conducătorului, mai ales pe timp de noapte, ceață sau ploaie, ceia ce poate duce la consecințe grave și pot suferi oameni nevinoveți.

Atenționăm că inspectorii de patrulare vor intensifica activitățile cu privire la automobilele cu parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite.

sursa ; Inspectoratul Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

 
Яндекс.Метрика