Торговая площадка
для подержанных и новых транспортных средств
Doua minore, in stare grava la spital, dupa ce BMW-ul in care se af...
Doua minore, in stare grava la spital, dupa ce BMW-ul in care se aflau a intrat violent in alte patru masini:

Doua minore au ajuns in stare grava la spital dupa ce BMW-ul in care se aflau a intrat astazi dimineata in 3 masini parcate. S-a intamplat pe strada Ion Dumeniuc din capitala. Potrivit medicilor, fetele ar fi fost in stare de ebrietate. Toate cele 4 automobile au fost facute zob.

Oamenii, care locuiesc in preajma spun ca au auzit astazi in jurul orei 6 un zgomot puternic. Ulterior au vazut un BMW si alte trei masini parcarte in curte, avariate.

“Acestea trei maşini erau parcate, iar a patra avariată a intrat în cele trei maşini. Aceasta parte unde era şoferul nu puteau să deschidă uşa, iar unde erau fetele era lovită foarte puternic. Pe fete în stare gravă le-au transportat.”

Astazi nici una dintre cele 4 masini nu mai erau la fata locului. Din imaginile care au aparut pe internet se vede insa ca autmobilele sunt grav avariate. In urma impactului doua minore de 17 si 16 ani au fost transportate la spitalul Valentin Ignatenco. Potrivit medicilor ambele erau in stare avansata de ebrietate. La moment starea lor este grava, dar stabila.

Tatiana STOICEV, PURTĂTOR DE CUVÂNT, SPITALUL “VALENTIN IGNATENCO”: ”Minora de 17 ani se afla in sectia de Reanimare. Pacienta s-a ales comotie cerebrala, contouzie a organelor interne, fracturi la oasele bazinelor si a claviculei. Minora de 16 ani se afla in sectia de Neurochirugie. S-a ales cu comotie cerebrala”.

La volanul masinei ar fi fost un tanar de 21 de ani, care insa a fost ranit usor si a refuzat spitalizarea. Nu se stie daca era in stare de ebrietate. Politia nu a fost de gasit pentru a ne spune care au fost circumstantele in care s-a produs accidentul.


Sursa: PRO TV
 
Яндекс.Метрика