Торговая площадка
для подержанных и новых транспортных средств
POLIȚIST MUȘCAT de un șofer oprit în trafic. I-a prins degetul cu d...
POLIȚIST MUȘCAT de un șofer oprit în trafic. I-a prins degetul cu dinții și nu a vrut să îi dea drumul

Gest ieşit din comun al unui şofer nemulţumit că a fost tras pe dreapta de către poliţişti. Acesta a refuzat să se conformeze somaţiilor oamenilor legii, iar atunci când poliţiştii au încercat să-l imobilizeze, acesta l-a muşcat pe unul dintre ei de deget.

Incidentul s-a produs la intrarea în satul Bozieni, raionul Hânceşti. Din imaginile video, surprinse de un martor ocular şi plasate pe reţelele de socializare se vede cum şoferul refuză să se conformeze poliţiştilor. Iniţial, oamenii legii au încercat să îl imobilizeze, iar la un moment dat, poliţiştii au folosit şi gaze lacrimogene, pentru a-l reţine pe tânăr, însă fără succes.

Când a văzut că nu mai poate opune rezistenţă individul l-a muşcat pe unul din poliţist de deget.

După ce au ajuns la un numitor comun, individul a dat bir cu fugiţii.

Ulterior, bărbatul a fost prins şi escortat
spre maşina oamenilor legii. Ajuns la inspectorat, bărbatul a refuzat alcooltestul, iar ulterior şi prelevarea probelor de sânge. Iar pentru că s-a împotrivit testului acesta se va aleage cu dosar penal.

Potrivit procurorului oraşului Hânceşti, Ovidiu Scutelnic, individul a fost reţinut pentru 72 de ore.

Dacă i se va demonstra vinovăţia acesta riscă până la 2 ani de puşcărie, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau o amendă de până la 67.500 de lei.

Bărbatul a mai fost cercetat penal. În 2018, acesta a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru că ar fi bătut un consătean.

 
Яндекс.Метрика