Торговая площадка
для подержанных и новых транспортных средств
Un șofer încalcă grav Regulamentul Circulației Rutiere
Un șofer încalcă grav Regulamentul Circulației Rutiere

#INP informează cu privire la cazul apărut câteva zile în urmă pe o rețea de socializare, unde se vede clar că un șofer încalcă grav Regulamentul Circulației Rutiere și anume nu respectă indicatoarele de semnalizare rutieră, direcţia permisă de deplasare a marcajului de pe partea carosabilă și dreptul privind delimitarea benzilor duble de circulaţie pe sens opus și trecerea la culoarea roșie a semaforului.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse, la data de 13 aprilie curent, angajații INP au identificat proprietarul automobilului de model BMW, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 28 de ani, locuitor al mun. Chișinău. Acesta a comunicat că, automobilul l-a transmis în folosință la începutul lunei martie curent, unei tinere cunoscute în vârstă de 26 de ani, iar despre încălcările care s-au produs cu automobilul propriu, a aflat de pe rețele de socializare.

Totodată, a informat că a încercat să facă legătură cu fata însă aceasta era de negăsit telefonic. Prin urmare, mașina a fost depistată abandonată în sectorul Botanica. Bărbatul a menționat că va colabora cu poliția întru depistarea acesteia. De asemenea, pentru examinarea cazului, cu acordul proprietarului a fost interzisă exploatarea mijlocului de transport până la finalizarea cauzei contravenționale.

În momentul depistării conducătorului auto vom reveni cu detalii.

 
Яндекс.Метрика